A projektről
I. pillér - Szabályozás
II. pillér - Tevadmin
III. pillér - Módszertan
IV. pillér - Kábítószerügy
V. pillér - Kutatás
Útvonal ide: TÁMOP 5.4.1-08.

TÁMOP 5.4.1-08.

Üdvözöljük a TÁMOP 5.4.1. kiemelt program honlapján!


Tisztelt látogató! 

 

A TÁMOP 5.4.1. program a szociális szolgáltatások modernizációjára, a központi és területi stratégiai kapacitások megerősítésére, valamint a szociálpolitikai döntések megalapozására hivatott, ezáltal  a szociális és gyermekvédelmi ellátórendszer korszerűsítésének egyik legfontosabb mérföldkövévé válhat. A projekt elsődleges célja, hogy a szociális és a gyermekvédelmi döntéshozók, valamint a hatósági, finanszírozási funkciókat gyakorlók számára fontos információkat, tervezési, fejlesztési, szabályozási, módszertani és ellenőrzési eszközöket tartalmazó fejlesztéseket, kutatásokat végezzen.

E komplex, átfogó szakmai program az érintett szakterületeken dolgozók bevonására, együttműködésére épülő öt szakmai pillér mentén, azok számtalan résztevékenységéből áll össze.

Honlapunk célja, hogy az ide látogatók széles körű információt nyerjenek a projekt sokrétű munkájáról, az egyes pillérek szakmai tevékenységéről, valamint az aktuális programokról, munkafolyamatokról, eredményekről. Oldalunk nem csupán hasznos, a szakemberek munkájához nélkülözhetetlen információkkal szolgál, hanem hosszabb távon egy virtuális szakmai fórumként is kíván működni, ami alkalmas a projektben dolgozók közötti párbeszédre, véleménycserére.

Megújuló honlapunk természetesen nemcsak a projektben közreműködő szakembergárda számára készül, hanem szívből ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek tevékenységünk, célkitűzéseink iránt. Betekintést nyerve szakmai munkánkba, nyomon követhetik a program alakulását, mintegy részesei lehetnek a projekt megvalósítási folyamatának, és ezáltal - reményeink szerint - közelebb kerülhetnek intézetünk világához.

Amennyiben kérdései, észrevételei lennének projektünkkel kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

 

                                                                                                             Debreceni Brigitta

                                                                                                               szakmai vezető

 

A projekt összefoglaló adatai:

A projekt címe:

A szociális szolgáltatások modernizációja, központi és területi stratégiai tervezési kapacitások megerősítése, szociálpolitikai döntések megalapozása

A projekt azonosítószáma:

TÁMOP-5.4.1-08/1-2009-0002

A projekt teljes költségvetése:

1.728.002.173 Ft

A projekt futamideje:

2009. december 1. -  2011. december 31.


PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS