Tisztelettel köszöntjük honlapunkon!

Intézetünk az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedés-politikai, esélyteremtési, ifjúságpolitikai és idősügyi feladatainak megvalósítását támogató háttérintézménye, amely korábban Nemzeti Család-, és Szociálpolitikai Intézet, 2015. novemberétől pedig Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet néven folytatja tevékenységét. Alaptevékenységünk kiterjed a tudományos kutatás, módszertani fejlesztés és szolgáltatás, valamint statisztikai és információs szolgáltatások körére. Részt veszünk a fenti feladatokat érintő fejlesztési programok előkészítésében és lebonyolításában. Az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat működtetésével kollégáink aktív segítséget nyújtanak a kapcsolati erőszak miatt beállt krízishelyzet kezelésében, valamint az emberkereskedelem áldozatainak segítésében.
Bízunk benne, hogy honlapunk elnyeri tetszését, és egyben megkönnyíti tájékozódását az itt található sok-sok hasznos információ között!

Tovább

Tisztelt Partnereink!

Az egyes szociális, gyermekvédelmi és gyermekjóléti tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 221/2015. (VIII. 7.) Korm. rendelet 24. §-a értelmében 2015. szeptember 1. napjától a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal működteti a szociális ágazat képzési, továbbképzési, alap- és szakvizsga rendszerét, továbbá a Hivatal minősíti a továbbképzési programokat, vezeti a személyes gondoskodást végzők működési nyilvántartását, valamint szervez szakmai vizsgát a szociális szolgáltatások szakmacsoport szakképesítései esetében.

Tovább

Döntés született a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” (pályázat kódja: CSP-CSBM-16) címen kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázati kategóriában 156 db érvényes pályázat érkezett be. Az Értékelő Bizottság 47 pályázatnak ítélt támogatást, további négy szervezet kapta meg a Családbarát Munkahely 2016 címet tevékenységük elismeréseként.

Tovább

Döntés született az „Alkoss Te is közösséget” IFJ-GY-16-A címen kiírt pályázat nyerteseiről

A felhívásra 476 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 390 felelt meg a formai követelményeknek, ebből 94 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

Tovább
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS